Je Drupal 6 website upgraden naar Drupal 8 heeft enkel voordelen!

Drupal 6 upgraden naar Drupal 8

Je Drupal 6 website upgraden naar Drupal 8 heeft enkel voordelen!

Het einde van Drupal 6

Drupal 6 is voor het eerst uitgekomen op 13 februari 2008. Drie jaar later zag Drupal 7 het levenslicht. Deze twee Drupal versies hebben een hele lange tijd naast elkaar bestaan door de lange ontwikkeltijd van Drupal 8.

Drupal.org onderhoudt nooit meer dan twee “major” versies van Drupal. Na het uitkomen van Drupal 8 op 19 november 2015 is de ondersteuning voor Drupal 6 logischerwijs beginnen afbouwen. De laatste versie van Drupal 6 is uitgekomen op 24 februari 2016.

Meer en meer veiligheidsproblemen duiken nu op in de kern van Drupal 6 en de geïnstalleerde contributed modules die gemaakt zijn door de community. Daarom raden wij sterk aan om je website te migreren naar Drupal 8.

Contacteer ons

Wij geven je graag een demo of meer info!

Drupal 8 staat klaar!

Na het verschijnen van een nieuwe Drupal versie, in dit geval Drupal 8, is het steeds wachten op de contributed modules gemaakt door de community. We zijn blij vast te stellen dat de belangrijkste contributed modules nu beschikbaar zijn voor Drupal 8. Er is dus geen reden om nog langer te wachten, Drupal 8 staat klaar!

Migreren naar Drupal 8 is een opportuniteit

Bij EntityOne is de nodige kennis en ervaring aanwezig om jouw website van Drupal 6 over te zetten naar Drupal 8. Als basis gebruiken we hiervoor de migratie module.

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat het migreren naar Drupal 8 een opportuniteit is. Het is het ideale moment om je huidige website te evalueren en verbeteringen aan te brengen waar nodig. Is de layout bijvoorbeeld geschikt voor mobiele apparaten? Ziet de site er verouderd uit? Op welke functionaliteit wacht je al lang?

Wij hebben al heel wat sites omgezet van Drupal 6 naar Drupal 8. We weten dus waar de valkuilen zijn en hoe we ze moeten aanpakken. Kortom: Drupal 8 en EntityOne zijn klaar om jouw website onder handen te nemen, en jij?

Bijkomende informatie over het einde van Drupal 6?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief