EntityOne stapt aan boord bij make it fly

Door de aanhoudende vraag naar bijhorende expertises, was het bij een volgende stap, meer dan logisch om verder uit te breiden. Daarom is EntityOne nu de vijfde partner in crime van digitale dienstengroep make it fly. 

make it fly

Hello, make it fly! 

De laatste tien jaar hebben wij ons ontpopt tot een bekwaam webagency, gespecialiseerd in Drupal, die middelgrote tot grote organisaties voorziet van websites en webapplicaties op maat. In 2012 werd EntityOne opgericht door Maarten De Block en hebben we ondertussen twee vestigingen, op de locaties Kortrijk en Gent. 

Vijf ervaren partners met één gezamenlijk doel

Door de aanhoudende vraag naar bijhorden expertises, was het bij een volgende stap, meer dan logisch om verder uit te breiden. Daarom is EntityOne nu de vijfde partner in crime van digitale dienstengroep make it fly. 

Dankzij hun aanvullende expertise, blijft make it fly zich verder toeleggen op het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfsintegraties, waarbij digitale vraagstukken van klanten van A tot Z op maat worden uitgewerkt. Met meer dan 80 experts, vervullen we de veelvuldige vraag naar digitale disciplines: van strategie tot content, hosting tot webdesign, backend en frontend development tot marketing en met uiteraard 24/7 support! 

Wij hebben er alvast zin in! Stay tuned voor onze volgende projecten :-) 

Meer weten? Lees het volledige persbericht.

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?