Roland Verschaeve

Een rustgevend website met een krachtige Drupal back-end.

Sector:

Ontspanning, cultuur en sport

Meditaties in Drupal.

Roland Verschaeve werkt vanuit Brugge aan het aanleren van meditatie-technieken om denkpatronen te doorbreken en een gevoel van rust en eigendom terug te krijgen. Hij kwam naar ons met de vraag of we voor hem een website konden bouwen waarmee hij meer mensen kon bereiken, en makkelijk zijn meditaties en workshops kon delen. 

EntityOne aanvaardde de uitdaging. We hebben een visuele stijl en digitaal ontwerp gemaakt die overeenkomt met de boodschap die Roland wil verspreiden, en met het doelpubliek dat hij voor ogen heeft. Daarnaast bouwden we een krachtig e-commerce platform in Drupal 7.

Thumbnail

E-commerce integratie

We schreven een migratie module om alle inhoud, gebruikers en hun lesmateriaal uit een oude php website (geen Drupal) te importeren in een Drupal 7 site.

Deze nieuwe website heeft ook een e-commerce integratie. Je kan je online lesmateriaal (MP3's, video's, cursussen, etc.) in je winkelmandje stoppen en online afrekenen om daarna alle content te raadplegen wanneer je bent ingelogd.

Naast het online lesmateriaal bouwden we ook een complexe agenda om je in te schrijven voor lessen (zowel on- als offline).

"Er al eens bij stil gestaan dat je in een grenzeloze wereld leeft?"
RolandVerschaeve

Nieuwe look & feel

De website van Roland Verschaeve moest vooral rust brengen, terwijl er toch heel veel inhoud en complexiteit in zit. We zorgden voor een ontwerp met rustgevende oranje tinten en veel witruimte om een gevoel van openheid en adem te scheppen. 

We zijn fier op de nieuwe look & feel die we voor deze website hebben ontworpen en geïmplementeerd.

Benieuwd? Neem een kijkje op http://www.rolandverschaeve.be.

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?