Digitaal ontwerp

De gemiddelde gebruiker werkt bijna uitsluitend met de visuele kant van je project. Onze experts maken die aangenaam in gebruik. 

Een visuele ontwerp klinkt misschien als een extraatje, maar is de eerste en vaak enige ervaring van je gebruiker met je project. Indien deze geen vertrouwen schept, brengt dit je product schade toe.

Het is dus van groot belang dat de visuele ervaring van de hoogste kwaliteit is.

Digitaal ontwerp

Laten we even je project vergelijken met een winkel. Het ontwerp is hierbij de voorzijde aan de straat, die de sfeer van je merk uitademt om zo mensen aan te trekken. Wij zorgen ervoor dat deze hedendaags, aantrekkelijk en uitnodigend is om een gevoel van verwondering te creëren rond je project. Een onduidelijke, stoffige buitenkant met moeilijk leesbare signalisatie en verwarrende toegangspunten daarentegen zou omwille van deze slordige uitstraling immers minder omzet genereren.

Na het definiëren van de nodige visuele elementen in de wireframes, zorgen onze designexperts door middel van visuele compositie voor een optimaal gebruiksvriendelijke ervaring met een sterke typografie en layout. De positionering van bepaalde elementen op het scherm scheppen een optimale visuele hiërarchie en een gevoel van cohesie, waardoor de gebruiker zo min mogelijk op zoek moet gaan en zo snel mogelijk geholpen wordt. Door deze aangename ervaring is het gebruik minder “vermoeiend”. Dit maakt je project aanzienlijk aangenamer om te bezoeken, om op te blijven en om er naar terug te keren.

Sterk design schept een gevoel van vertrouwen en identiteit. We zorgen ervoor dat je project niet enkel technisch robuust is, maar ook visueel professioneel tot in het kleinste detail. En hoe sterker je product een visueel onderscheidt biedt tegenover de concurrentie, hoe meer vertrouwen je gebruiker heeft in je merk.

Heb je nog vragen over of interesse in ons digitaal ontwerp?