Front-end ontwikkeling in React, Vue of Angular

Of je nu zelf al een design hebt of wij een ontwerp aanleveren, onze front-end developers vertalen het met liefde en oog voor detail naar performante & interactieve front-end applicaties.

Benieuwd naar deze unieke technologie? Start jouw user-friendly website

Front-end ontwikkeling in React, Vue of Angular

Wat is front-end ontwikkeling?

De front-end developer bouwt en decoreert de ‘etalage’ van je website. Eentje die je bezoekers prikkelt, verleidt en converteert. Daarvoor vertalen ze je webdesign of grafisch ontwerp naar een technisch ijzersterk geheel, inclusief interacties en visuele effecten. Met oog voor gebruiksvriendelijkheid. Zo herkennen je bezoekers je merk, voelen ze er zich thuis en vinden ze er vlot hun weg.

Korte sprints en laadsnelheid

Front-end is design vertalen naar code. Code die je informatie vormgeeft, presenteert en bepaalt hoe deze zich moet gedragen. Voor ons staan daarbij efficiëntie en best practices centraal. Onze front-enders bouwen de code modulair op met componenten en documenteren hun werk grondig voor andere developers. Dat zorgt voor korte sprints, snelle vooruitgang, een efficiënt samenwerking en een website met hoge laadsnelheid. En daar houden zowel jij, je gebruikers als Google van.

Aangenaam voor je bezoekers

Je bezoekers een optimale beleving, interactie en gebruikerservaring bezorgen. Da’s een uitdaging die onze front-enders met beide handen aannemen. Ze laten je design werken op zoveel mogelijk resoluties, browsers, besturingssystemen en apparaten (responsive design). Alle toeters en bellen krijgen onze aandacht zodat je gebruiker de juiste info vindt, de correcte acties uitvoert en uiteindelijk probleemloos converteert. 

Ontwikkelen met React, Vue & Angular

Met front-end spitstechnologieën zoals React, Vue of Angular is je project een waar plezier in gebruik, en krijgen je gebruikers een unieke ervaring. Gebruiksvriendelijkheid, snelheid en toegankelijkheid zijn beter dan ooit. Op alle mogelijke toestellen, van een mobiele telefoon tot een televisie. 

React, Vue en Angular zijn front-end frameworks die je Drupal platform visueel interactiever, intuitiever en dynamischer maken. Concreet creëren deze talen een duidelijke logica in je website of webshop: wat moeten je buttons exact doen, vanwaar moet de data komen en hoe moet die worden gebruikt? De content op je Drupal platform reageert vervolgens dynamisch, de layout wordt aangepast of elementen veranderen op basis van de code en flow die we voor je schreven.

Applicaties en progressive web apps - waarvoor de pagina niet telkens moet herladen -  lijken mee te denken met de gebruiker waardoor de interactie met de gebruiker natuurlijker aanvoelt. React, Vue en Angular spelen bovendien perfect in op de laadsnelheid van je project en zijn kostenbesparend omdat ze gebaseerd zijn op een herbruikbare componenten-structuur. 

Is er veel interactie vereist met je gebruiker én een snelle reactie van de user interface nodig (zoals een interactieve kaart of configurator), dan implementeren we een single page application. Resultaat? Je gebruiker ondervindt een goede user experience en de pagina moet niet telkens herladen.

Heb je nog vragen over of interesse in onze Front-end ontwikkeling?