Front-end ontwikkeling in React, Vue of Angular

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van front-end applicaties waar een unieke gebruikerservaring, gebruiksgemak en performantie centraal staan.
We werken hiervoor met React, Vue of Angular als achterliggende technologie afhankelijk van de specifieke use-case.

Front-end ontwikkeling in React, Vue of Angular

Door gebruik te maken van front-end spitstechnologieën zoals React, Vue of Angular zien onze projecten er niet enkel visueel fantastisch uit. Ze bieden gebruikers ook een unieke ervaring en zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk op alle mogelijke toestellen van een mobiele telefoon tot een televisie.

Applicaties en progressive web apps waarvoor je je pagina niet telkens moet herladen lijken mee te denken met de gebruiker waardoor de interactie met de gebruiker natuurlijker overkomt.

Daarnaast zetten wij ook enorm in op de duurzaamheid van onze projecten. We bouwen oplossingen die zorgen dat je niet enkel gewapend bent voor het heden maar ook voor de toekomst.

React, Vue en Angular spelen hier perfect op in aangezien ze gebaseerd zijn op een componenten structuur. Dit zorgt ervoor dat een uitgewerkt component maar één keer ontwikkeld moet worden en vervolgens in verschillende projecten inzetbaar is wat kostenbesparend werkt. Daarnaast zijn er ook enorm veel componenten beschikbaar via de open source community.

Aangezien Front-end frameworks zich vooral richten op weergave, zijn deze technologieën ook uiterst geschikt om te combineren met onze andere expertise, namelijk het content management systeem Drupal. Hierdoor krijg je het gemak van een krachtig CMS systeem en de snelheid en intuïtiviteit van een goede front-end applicatie.

Heb je nog vragen over of interesse in onze Front-end ontwikkeling?