Drupal CMS

Ontwerp en beheer je website zoals jij wilt. Het Drupal CMS bied je de optimale mix tussen flexibiliteit en beheersbaarheid. Zo zorg je voor een geweldige digitale ervaring die bezoekers aantrekt, converteert en behoudt.

Ontdek de kracht van het Drupal CMS

Drupal content page

Waarom kiezen voor het Drupal CMS?

Beheer je platform met het grootste gemak
Koppel eenvoudig met externe systemen
Scoor online bij Google en je doelgroepen
Gebruik een efficiënt, duurzaam en kostenbesparend CMS
Update je Drupal platform makkelijk met patches, fixes en modules

Efficiënt opensource CMS

Drupal is opensource software. Dat wil zeggen: gratis te gebruiken en ondersteund door een wereldwijd netwerk van ontwikkelaars.

Met het Drupal Content Management Systeem (CMS) beheer je efficiënt inhoud op je platform zonder één regel code.

Van een eenvoudige website tot een multi-site, met geïntegreerde webshop of webapplicatie, Drupal heeft de juiste oplossing voor je bedrijf. 

Drupal is ijzersterk en wordt wereldwijd gebruikt van klein tot groot, zoals door het Witte Huis in de VS, Tesla en Le Soir.

Drupal paragrafen systeem

Duurzaam groeien met Drupal

Drupal is als een blokkendoos. Het bevat duizenden modules, ofwel bouwstenen, waarmee je platform op maat wordt gebouwd. 

Bovendien is het gebruiksvriendelijk. Op basis van een design bepaal je welke content waar komt, hoe de navigatie eruit ziet of hoe widgets zich gedragen. 

Daarnaast integreer je huidige en toekomstige tools makkelijk en geniet je van een duurzaam platform dat met je meegroeit.

Drupal modules blokken

De beste ervaringen op elk kanaal

Als “digital experience platform” komt de kracht van Drupal echt naar boven. Hiervoor combineert het content management, marketing en e-commerce. Je creëert gepersonaliseerde ervaringen en bezorgt die via het juiste kanaal, op het juiste moment via het juiste toestel voor de juiste bezoeker. Omnichannel dus.

Met Drupal kies je voor een platform met een gebruiksvriendelijke architectuur die je eindgebruikers een naadloze ervaring bezorgt.

Hiermee vormt Drupal het systeem bij uitstek waarmee je inhoud, personalisatie en marketing automatisering op één platform beheert.

Drupal CMS benefit

Drupal als CMS

Drupal legt de kracht van het platform in jouw handen.
Maarten De Block
Oprichter EntityOne

De voordelen van Drupal

Laat ons jou ondersteunen met Drupal

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?