Drupal CMS

Ontwerp en beheer je website zoals jij wilt. Het Drupal CMS bied je de optimale mix tussen flexibiliteit en beheersbaarheid. Zo ontwikkel je een digitale ervaring die bezoekers aantrekt, converteert en behoudt.

Ontdek wat Drupal voor jou doet.

Drupal content page

Waarom kiezen voor het Drupal CMS?

Maak gebruik van een efficiënt, duurzaam en kostenbesparend CMS
Beheer je acties, beelden en teksten op je platform met het grootste gemak
Koppel je Drupal platform eenvoudig met externe systemen (ERP- CRM-pakket,...)
Update je Drupal platform makkelijk met patches, fixes en op maat geschreven modules
Geniet van een website, webshop of webapplicatie die online scoort, zowel bij Google als bij je doelgroepen.

Efficiënt opensource CMS

Drupal is opensourcesoftware. Het is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je efficiënt inhoud op je platform creëert, publiceert, beheert en organiseert. Denk maar aan tekst, afbeeldingen, pagina's en zelfs je menustructuur.

Van een contentsite tot een multi-site, met geïntegreerde webshop of webapplicatie, Drupal heeft de juiste oplossing voor je bedrijf. Zowel voor intern als extern gebruik.

Verschillende bedrijven, klein en groot, gebruiken Drupal om hun website en digitale ervaringen te bouwen.Voorbeelden: Tesla, het Witte Huis, Le Soir.

Drupal paragrafen systeem

Duurzaam groeien met Drupal

Het Drupal CMS is als een blokkendoos. Het bevat meer dan 50.000 modules, een soort kleine bouwstenen, waaruit je kiest voor een op maat gemaakt platform. 

Drupal geeft je een gebruiksvriendelijke oplossing. Op basis van een webdesign bepaal je zelf welke content waar komt, hoe navigatie-elementen eruitzien of hoe widgets zich gedragen. Zo implementeer je je huisstijl en voer je visuele aanpassingen uit.

Bovendien integreer je huidige en toekomstige tools makkelijk in Drupal. Het past dus perfect binnen een best-of-breed oplossing. Zo geniet je van een duurzaam platform dat met je meegroeit.

Drupal modules blokken

Omnichannel klantervaringen bouwen

Als digital experience platform komt de kracht van Drupal echt naar boven. Hiervoor combineert het content management, marketing en e-commerce. Je creëert gepersonaliseerde ervaringen en bezorgt die via het juiste kanaal, op het juiste moment via het juiste toestel voor de juiste bezoeker. Omnichannel dus.

Je kiest voor een platform met een gebruiksvriendelijke architectuur die je eindgebruikers een naadloze ervaring bezorgt.

Het is een ideaal systeem waarmee je je Drupal website, personalisatie en marketingautomatisering op één platform beheert. 

Drupal CMS benefit

Drupal CMS toepassingen

Drupal legt de kracht van het platform in jouw handen.
Maarten De Bock
Founder EntityOne

De voordelen van Drupal

Hoe ondersteunen we jou met Drupal

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?