Drupal webapplicatie

Automatiseer je processen. Versnel je werking. Verbeter je service. Bied je klanten of werknemers een extra dienst met een mobiele of web-based webapplicatie.

EntityOne maakt webapplicaties die je bedrijf ondersteunen. Van intranet tot klantenportaal. Verken de mogelijkheden die een webapplicatie je biedt.

Waarom kiezen voor een webapplicatie?

Bezorgt winst voor jou en je klanten
Vereenvoudigt de werking van jouw bedrijf
Werkt op alle toestellen, van mobiel tot desktop
Beveiligt je bedrijfsinformatie efficiënter en strikter
Overal en altijd toegang omdat je de webapplicatie opent met een webbrowser
Connecteert gemakkelijk met andere applicatie waarmee het vlot communiceert
Bespaart je tijd omdat de webapplicatie repetitieve administratieve processen automatiseert

Wat is een webapplicatie?

Gekoppeld aan je systemen maakt een webapplicatie de werking van je bedrijf efficiënter. Het digitaliseert bepaalde bedrijfsprocessen, zoals repetitieve administratie- of facturatietaken. Dat maakt tijd vrij bij je werknemers waardoor ze je klanten nog beter kunnen bedienen.

Met een webapplicatie op maat van je bedrijf creëer je winst. Zowel voor je bedrijf als voor je klant. Het vormt het eerste contactpunt tussen jou en je potentiële klanten. Omdat je een webapplicatie laat ontwikkelen met een specifiek doel, speel je met je bedrijf beter in op de problemen van je doelgroep, wat de gebruiksvriendelijkheid van je website verhoogt.

Webapplicaties vormen een meerwaarde. Voor je bedrijf, je medewerkers en je klant. Het is een Unique Selling Proposition (USP) waarmee je je concurrenten een stap voor bent. Een webapplicatie verbetert je werking, staat je toe om innovatieve ideeën te ontwikkelen en potentiële klanten aan te trekken. 

Voorbeelden van webapplicaties:

  • Intranet- en extranetomgevingen
  • Klantenportalen
  • Planning- en productietools
  • Administratie- en facturatiesoftware
  • Ordersystemen
  • Stockbeheer
  • Online routeplanners

Webapplicatie diensten

Starten met een webapplicatie

Of je nu je webapplicatie wil lanceren, vernieuwen of onderhouden, we starten met een uitgebreide analyse van je bedrijf, doelstellingen en doelgroep. Heb je al een Drupal platform? Dan voeren we eerst een Drupal audit uit. Daarna ontwikkelen we wireframes, prototypes en het webdesign op maat van je behoeften. Klinkt ingewikkeld? We leggen het je graag uit.

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?