Drupal webshop

Drupal commerce is een e-commerce systeem gebouwd op Drupal. Het combineert een webshop met een contentplatform.

Verrijk je platform met waardevolle inhoud en maak van bezoekers trouwe klanten.

Drupal webshop met Commerce
Verrijk je e-commerce platform met een duurzaam CMS
Bespaar kosten in vergelijking met een oplossing waarvoor je twee aparte systemen nodig hebt.
Monitor, beheer en verander efficiënt bestellingen
Search Engine Optimization (SEO), Conversion Rate Optimization (CRO) en Google Analytics beheer je eenvoudiger
De customer journey optimaliseren is makkelijker omdat je eindgebruiker slechts één weg aflegt om van je website producten te bestellen

Webshop verrijken

In de toekomst focussen zoekmachines en mensen nog meer op waarde. Het is dus een absolute must dat je een duurzaam content management systeem gebruikt als basis voor je e-commerce platform. Zo bied je met je webshop de waarde waar zoekmachines en klanten naar op zoek zijn.

Je hebt een oplossing nodig die je het e-commerce platform en het content management systeem onder 1 motorkap biedt. En liefst één waarmee je een dure custom development bespaart én geniet van een volwaardig B2C- of B2B e-commerce platform.

Webshop met inhoud

Elke webwinkel beschikt over een Content Management Systeem (CMS). Dat is een systeem waarmee je de inhoud van je website en webshop beheert: afbeeldingen, video’s, producten, prijzen en bijhorende tekst. Ook de instellingen voor verzend- en betaalmethodes verander je hiermee.

Het is dus belangrijk is dat het systeem aansluit op jouw wensen. Producten toevoegen, categorieën maken, bestellingen opvolgen, alles moet je efficiënt en intuïtief kunnen uitvoeren. Drupal Commerce bied je die flexibiliteit.

Webshop ontwerpen

Wil je succes behalen met je webshop, dan besteed je ook aandacht aan het webdesign. Dat beïnvloed het gevoel dat bezoekers hebben wanneer ze je webshop bezoeken. Straalt je webshop de juiste sfeer uit, past je beeldmateriaal bij de content en staan de verschillende elementen op de juiste plek? We ondersteunen je graag bij je digitaal ontwerp.

Klaar voor je webshop?

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?