Drupal website

Je wil een nieuwe Drupal website. Eentje die je merkidentiteit uitstraalt, professioneel, gebruiksvriendelijk en converterend is. Voor de volle 100 %. 

Als Drupal expert bedenken, vernieuwen, maken en onderhouden we duurzame Drupal websites.

drupal website

Waarom kiezen voor een Drupal website?

Ontvang een op maat gemaakte website
Geef je bezoekers een gebruiks- en mobielvriendelijke ervaring
Integreer eenvoudig bestaande en nieuwe functionaliteiten of systemen
Geniet van een efficiënte, duurzame en kostenbesparende Drupal website
Bepaal zelf waar, wanneer, aan wie en via welke kanalen je inhoud verschijnt met een omnichannel aanpak

Een Drupal website voor je bedrijf

Een website is vandaag meer dan een online visitekaartje. Het moet concrete antwoorden bieden aan bezoekers die zoeken naar een oplossing voor hun vragen, behoeften en wensen. Daarvoor moet je efficiënt de juiste inhoud aanbieden op het juiste moment aan de juiste bezoeker. Een Drupal website biedt je die flexibiliteit. Je creëert eenvoudige digitale ervaringen, dynamische content en aangepaste pagina's zodat je individuele bezoekers een gepersonaliseerde beleving bezorgt. En met goede content scoort je website beter in de zoekresultaten.

Efficiënte workflow

Bouw gemakkelijk workflows waarmee je content opmaakt en publiceert. Een systeem van versiebeheer maak van nodeloos heen-en-weer gestuur van Word documenten verleden tijd. Je hebt alle controle over je content. Via een uitgebreid rechten- en rollensysteem geef je - heel gedetailleerd - specifieke rollen en verantwoordelijkheden aan mensen binnen je organisatie. 

Mobielvriendelijke website

Met Drupal heb je meteen een mobielvriendelijke website. Dat komt omdat een Drupal website 'mobile centric' is opgebouwd. Je start dus met een perfecte mobiele website. Je geeft aan welke elementen er ook op de desktop versie moeten komen en hoe die op mobiel verschijnen. Zo zorg je voor een optimale gebruikservaring op elk apparaat.

Performant, mobulair en schaalbaar

Het Drupal CMS is geschikt voor elk soort bedrijf, website en budget. Dankzij de meer dan 50.000 modules staat 80 % van je basisfunctionaliteit al klaar. De overige 20 % ontwikkelen we op maat. Dat bespaart je tijd en kosten, terwijl je tegelijkertijd geniet van een duurzame website.

Maak gebruik van volgende Drupal diensten

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?