Heftig (SaaS oplossing)

Eenvoudig je website maken en beheren? Daarvoor hebben we de perfecte oplossing. Samen met onze partner Heftig geniet je van een betaalbare website waarmee je online scoort.

heftig webdesign

Voordelen van heftig

Eenvoudig beheer van je website
Gratis ondersteuning bij alle vragen over je website
Modern en up-to-date platform met automatische updates
Goed scoren in Google met makkelijke indexatie
Makkelijk je systemen en kanalen koppelen

Wat is Heftig?

Heftig is een kant-en-klaar website platform, een Software as a Solution-software (Saas), waarmee je zelf gemakkelijk je website bouwt, lanceert en beheert. Wees gerust, technische kennis heb je niet nodig.

Je mag rekenen op ondersteuning bij de opstart van je website en kan altijd gebruikmaken van de support dienst:

  • Het Training Center verzamelt alle informatie, tips, video’s en webinars over de mogelijkheden van Heftig. Dankzij de handige zoekfunctie vind je snel een antwoord op je vraag.
  • Toch niet gevonden wat je zocht? Log in op je website en contacteer Heftig via de handige chatfunctie. Een van hun medewerkers helpt je zo snel mogelijk.

Ten slotte vind je het belangrijk dat je website up-to-date is, er goed uitziet en er voor zorgt dat bezoekers makkelijk de weg vinden naar je website.

Heftig lanceerde al 500 professionele websites voor meer dan 300 bedrijven en organisaties
Cedric Spillebeen
CEO Heftig

Starten met een Heftig website

Vandaag heeft Heftig meer dan 300 klanten, van beursgenoteerde bedrijven als Barco, tot de zelfstandige ondernemer of vzw op de hoek van de straat.

Zoek je een makkelijk platform waarmee je je bedrijf online een plek geeft, dan is Heftig dé oplossing voor jou

Met een Heftig platform ontvang je voor slechts één euro per dag een kant-en-klare website waaraan je enkel nog je structuur en inhoud moet toevoegen.

Het is een oplossing die je technisch kan vergelijken met een maatwerk website van 10.000 euro. Voor 365 EUR / jaar heb je dus een krachtige website waarmee je bouwt aan een sterke online ervaring en reputatie.

Upgrade mogelijkheden

En wil je later upgraden naar een groter platform? Dat kan. Bijvoorbeeld naar een content website met lay-out op maat of naar een custom Drupal platform.

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?