Sauermann

Sauermann

Sauermann

Drupal 7
Drupal 7 commerce

Sauermann is een wereldleider op vlak van HVACR (Heating Ventilation Air Conditioning and Refrigeration) management en measurement. Na uitbreiding van de markt en de producten was ook de website van Sauermann aan vernieuwing toe.

De eerste stap bij het bouwen van de nieuwe website was een "Discovery Phase". In deze fase kijken we wat de noden zijn van de klant en welke doelen ze willen bereiken met de website. Daarna hebben we een technische analyse gemaakt bestaande uit technische specificaties voor de website en wireframes waarop de belangrijkste flows doorheen de website beschreven stonden.

Bij het bouwen van de Drupal 7 website waren er twee belangrijke uitdagingen:

  • Er wordt wereldwijd geleverd, maar niet alle producten zijn overal beschikbaar.
  • Vroeger was er een aparte website voor ieder land en taal. Het was niet mogelijk om de websites vanuit een centraal punt te beheren.

Aan de hand van de Domain Access module hebben wij deze problemen aangepakt en opgelost. Op de bestaande module hebben wij enkele uitbreidingen geschreven, bijvoorbeeld de keuze van eenhedenstelsel per regio (imperial, metric unit system).

Erg belangrijk is dat Sauermann de verschillende websites of domeinen nu centraal kan beheren. Dit zorgt ervoor dat het onderhoud van de content, website en het toevoegen van nieuwe features een pak efficiënter verloopt.

Naast het uitbreiden van de Domain Access module hebben we nog enkele interessante uitbreidingen gemaakt zoals een module om ook de weer te geven velden op een pagina afhankelijk te maken van de domeinnaam. In dit geval de mogelijkheid om inch of cm weer te geven bij producten (op basis van het ingestelde unit system van het domein).

Homepage Sauermann

Neem een kijkje op de website van Sauermann

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief