Sauermann Content Platform

Sauermann content platform

Sauermann Content Platform

Drupal 7
Responsive

Sauermann is een wereldleider op vlak van HVACR (Heating Ventilation Air Conditioning and Refrigeration) management en measurement. We bouwden voor Sauermann een content platform om hun doelgroep te gaan informeren en ook inspireren.

Het content platform van Sauermann is actief op 8 verschillende internationale domeinen, net zoals de website. Dit zorgt ervoor dat we slechts één platform hoefden te bouwen. Dit heeft zowel voordelen naar onderhoud van het platform als naar gebruiksgemak voor de auteurs die de website van content voorzien. Daarnaast zorgen we er ook voor dat alle domeinen een consistente look & feel hebben.

Sauermann content platform overview

Informeren, inspireren en luisteren

Via het content platform kan Sauermann hun doelgroep informeren, inspireren en luisteren. Zo kunnen gebruikers zich inschrijven om op de hoogte te blijven van nieuwe inhoud op het platform. De auteurs kunnen de tekst van de nieuwsbrief opt-in op elke pagina aanpassen zodat deze contextueel relevant is. 

Sauermann content platform opt-in

Daarnaast kunnen ze ook hun mening delen via een discussie systeem.

Sauermann content platform join the discussion

Door het content platform komt Sauermann een stap dichter bij hun huidige en toekomstige klanten. Achterliggend zijn bepaalde processen geautomatiseerd om de marketing afdeling te helpen (marketing automation).

Ben jij ook klaar om de volgende stap te zetten in je online communicatie? Contacteer ons en ontdek hoe wij je kunnen verder helpen.

Benieuwd om het content platform in actie te zien?

Neem een kijkje op de website van Sauermann

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief