Voor Beslissingsnemers

EntityOne voor Beslissingsnemers

Contacteer ons

Wij geven je graag een demo of meer info!

Zekerheid

De website van de organisatie of het project is vaak van kritisch belang voor het slagen ervan. Maar hoe weet je dat je met een betrouwbare partner in zee gaat?

Wij hebben het vertrouwen gekregen, en belangrijker, blijven het krijgen van partners zoals Medialaan, TVH, Telenet, Vlaamse overheid, gemeente Knokke-Heist en nog veel meer.

We doen dit door een uitgedacht systeem te hanteren waarbij we alle binnenkomende feedback verwerken en op een transparante manier te werk gaan waar communicatie met de klant zeer belangrijk is. 

Deze goede afspraken zorgen voor goede vrienden, ook op lange termijn.

Bovendien heb je met Drupal geen “vender lock-in”. Het is steeds mogelijk om bij een andere partner aan te kloppen om de website over te nemen.

Meer omzet

Technologie is continu in beweging. Iedere maand is er wel iets nieuws waarmee je de omzet van je organisatie kan verhogen. EntityOne volgt de technologische veranderingen op de voet en geeft gericht advies aan jouw interne of externe marketing. Op deze manier kan je de concurrentie zeker voorblijven. 

Kostenreductie

Drupal is Open source! Dit betekent dat er geen licentiekosten worden betaald. De enige terugkerende kosten zijn hosting en onderhoud.

Opvolgbaar

De Open source gedachte trekken we ook door in onze bedrijfsvoering. We zijn steeds transparant naar onze klanten toe door het gebruik van SCRUM en ons intranet. Hierbij is de vooruitgang van het proces en het budget steeds volgbaar voor de klant.

Iedere 2 weken zitten we ook samen met de projectverantwoordelijke om de vooruitgang te bespreken en de prioriteiten te bepalen van de komende 2 weken.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief