NXT-PRO

NXT-PRO organiseert doelgerichte en innovatieve opleidingen voor professionals met ambitie. Wij bouwden samen met NXT-PRO het Drupal platform die dat helpt waar te maken.

Sector:

Opleiding, training, coaching

Visueel ontwerp als uitbreiding van een logo.

NXT-Pro wil een platform zijn om opleidingen voor de professionele sector aan te bieden. Om dit mogelijk te maken moesten we enerzijds een visueel aantrekkelijke manier vinden om een grote hoeveelheid aan opleidingen en informatie weer te geven, en anderzijds een krachtige zoekfunctionaliteit op punt zetten om makkelijk te vinden waar je naar op zoek bent. 

De organisatie biedt een erg brede waaier opleidingen aan en legt de nadruk op bijscholingen, het aanleren van extra vaardigheden om zo je carrière een boost te geven.

Samen met NXT-PRO bouwden we een visueel aantrekkelijk en inhoudelijk sterk webplatform dat deze visie helpt waar te maken. 

Er bestond reeds een logo voor NXT-Pro, die wij gebruikten dit als leidraad voor het visuele ontwerp van de website. In het design verwijzen we hier en daar telkens opnieuw terug naar dit logo in het gebruik van kleuren en overlappende achtergrond-tinten. 

Thumbnail
NXT Pro Case Mobile

Krachtige zoekfunctionaliteit

Bij het uittekenen en ontwikkelen van de website stond de krachtige zoekfunctionaliteit centraal.

We bouwden een systeem dat de website op een slimme manier gaat indexeren. De zoekfunctie werkt daarnaast ook aan de hand van automatische suggesties om bezoekers zo snel mogelijk de gezochte informatie aan te bieden. 

Koppeling met externe systemen van NXT-PRO

We integreren ook met een extern systeem die alle opleidingen bevat NXT-PRO aanbiedt.

Om redundante data te vermijden en de bedrijfsprocessen van NXT-PRO te stroomlijnen hebben we besloten om alle opleidingen en cursussen vanuit dagelijks automatisch te synchroniseren.

Bezoekers die willen inschrijven voor een opleiding of een offerte willen aanvragen, worden op hun beurt  doorverwezen naar het - reeds bestaande - 'dispatch' systeem van NXT-PRO dat dit afhandelt.

Deze aanpak heeft er voor gezorgd dat we met op een kosteneffectieve manier een oplossing aanbieden met een hoge impact en dus ook een hoge return on investment (ROI).

Benieuwd naar het aanbod van NXT-Pro?

Ook interesse in een website die (voor jou) werkt?